Träning av hästar och ryttare

Tjänster

kurser & lektioner

Har du och din fyrbenta vän kört fast eller behöver lite stöttning för att komma vidare i eran utveckling? Jag håller lektioner både hemma på Hellagården men har också möjlighet att komma hem till er. Eventuell reseersättning kan tillkomma för hembesök.

Det går även att boka paketpris i månaden på 4 st lektioner för dig som vill ha regelbunden återkoppling.

Vi anpassar lektionerna efter era behov och vad ni behöver hjälp med. Förutom traditionell lektion på ridbana kan lektioner också ske genom tillexempel uteritt eller tömkörning.

Privatlektioner på Hellagården:
45min – 350kr

 Privatlektioner hemma hos dig:
45min 400kr (inom Halmstad)

Reseersättning kan tillkomma.

inridning &
träning av häst

Jag har stor erfarenhet av att rida in, utbilda och träna hästar. Jag kan bland annat hjälpa dig med din unghäst, töltträning, träna bort olater eller hjälpa dig bygga styrka, balans och bärighet i din häst.
Grunden i min träning är vara lugn och trygg och jag har genom åren tränat många hästar med olater, eller s k projekthästar.

Sto/valack – 4800 kr/månad inkl. hyra och foder.
Hingst – 6800 kr/mån inkl. hyra och foder.

Intensivträning:
Sto/valack – 1500kr/veckan inkl. hyra och foder
Hingst – 2000 kr/veckan inkl. hyra och foder

Ska du resa bort på semester eller har varit med om något som gör att du tillfälligt inte kan rida så har jag också möjlighet att ta emot hästar för att hjälpa till att hålla igång dessa under perioden du inte har möjlighet. Träning planeras i samråd med dig som ägare.

Kontakt för prisförslag.

försäljning

Är det dags för din fyrbenta vän att hitta ett nytt hem? Jag hjälper gärna till att förmedla hästar och hjälpa till att hitta just rätt ägare till din häst. Jag har även möjlighet att kombinera detta med ett träningspaket där jag tar hand om försäljning och hjälper till att träna hästen under processen.

Kontakt för prisförslag.

Övriga tjänster

Klippning:

– helklippning 350 kr
– halvklippning 250 kr
– mindre partier 150 kr

 

– Lastträning

Kontakt för prisförslag.

Eventuell reseersättning kan tillkomma.

 

trygg träning

Jag lägger stor vikt vid att du ska känna dig trygg och vara nöjd med  vårt samarbete. Därför vill jag veta vad du förväntar dig av mitt arbete och ha ett tydligt avtal för bådas trygghet. Jag är noga med att ge dig regelbunden återkoppling under tiden din häst är hos mig och givetvis är du välkommen på besök.

N

tydliga mål med träningen

N

regelbunden återkoppling

N

alltid avtal för bådas trygghet

Vill du veta mer?

0700 46 56 34

Referenser

★★★★★

Jag har ridit för Amanda i snart ett år. Jag och min häst har utvecklas på bästa sätt mycket tack vare träningspassen med Amanda och hennes tips och råd. Hon är lugn och pedagogisk och tycks alltid ha en lösning på de utmaningar man stött på sedan senaste träningen. Så tacksam för hennes engagemang och genuina vilja att hjälpa och stötta!

– Emelie Sandén

★★★★★

”Amanda har ridit in flera av mina hästar och jag har alltid varit supernöjd med hennes jobb.
Hon är fantastiskt duktig och lugn med unghästar vilket gör hästarna trygga i sin träning. Jag kan varmt rekommendera Amanda!”

– Jennifer Erlandsson

★★★★★

Amanda är genuin och äkta som person och varit ett tryggt stöd för både mig och min dotter i ledarskapet till hästen.
Hon lyfter våra svagheter till styrkor och använder det för en djupare kommunikation med hästen.”

– Linda & Isa Gyllensvan